Almacabio

Almacabio står för rent vegetabiliska, snabbt och fullständigt biologiskt nedbrytbara produkter, framställda med största omsorg för människor och natur, fria från djurtester, tungmetaller, fosfater, parabener, GMO och misstänkta cancerogena ämnen.
Produkterna från Almacabio är till för att användas av Dig som bryr dig lite mer och som utöver effektiva rengöringsmedel också vill ha ett rent samvete!
Hälsosamt för människor, djur och natur

Biopont

Biopont är ett spännande Ungerskt företag som varit verksamma i 20 år med att producera ekologiska matvaror, de är lite av specialister på glutenfria snacks och godis, samtidigt som de har ett brett urval av juicer och vegetabiliska drycker. Sist men inte minst hittar du de dekorativa förpackningarna med mandalá teér, rent ekologiska krydd- och örttéer.
Alla produkter är Ekocertifierade enligt EU och Ungersk Biokontroll och alla råvaror är fria från GMO.

La Finestra Sul Cielo

Med sina rötter djupt ned i det sena 70-talets hälsorörelse i Italien så har La Finestra Sul Cielo nu utvecklats till ett modernt och aktuellt företag med fingret på trendpulsen.
Samtliga av Finestras produkter är certifierat ekologiska, fria från animaliska ingredienser, mjölkprodukter och är aldrig sötade med vanligt raffinerat socker utan sötas med frukt, maltsocker, sirap eller andra naturliga sötningsalternativ. Här finns även ett brett sortiment av ekologiska glutenfria varor där smak och ingredienser kan passa alla.

Papagrin

Papagrin bygger sin verksamhet på den senaste forskningen inom näringslära och bjuder produkter till alla som bryr sig om vad de äter och är medvetna om vikten av att förse kroppen med hälsosam och näringsrik mat.
Produkterna är tillverkade av 100% naturliga och ekologiska ingredienser utan kemiska tillsatser eller konserveringsmedel. De tar inte genvägar och använder endast högklassiga råvaror. Det fulla näringsvärdet bevaras genom en varsam tillverkningsprocess som aldrig överstiger 42 grader (Rawfood). Därför innehåller våra produkter 100% av deras naturliga energi, vitalitet och smak!